SOMMARKAFÉ

FREDAGAR OCH LÖRDAGAR 11-16

 

Från mitten av Maj till mitten av Augusti har vårat sommarkafé öppet. Kaféet ligger i den stora  mangårdsbyggnaden med en anslutande stor och fin trädgård där man kan hitta en trevlig plats i solen eller i skuggan om så önskas. Vi erbjuder ett brett sortiment av egentillverkade kakor och tårtor samt nybakade frallor med våran egen gårdsost och sallad, därtill nybryggt kaffe, egen äppelmust och andra förfriskningar. Allt detta naturligtvis ekologiskt.
Passa på att handla färska grönsaker och ägg direkt från gården. Vi har även ett brett sortiment från vårat gårdsmejeri och gårdens eget nötkött.
Det finns även möjlighet att titta ner till växthuset för att handla plantor och blommor mm.
Hos oss går det bra att betala kontant eller med Swish.
Vi glädjer oss över erat besök!

FÖRSÄLJNING

Våra produkter finns att köpa i butiker i Kalmar och på Öland. Vi har även försäljning i Göteborg i butikerna FRAM Haga samt Lustgården, i Allingsås via Planeten, i Stockholm via Gryningen, Kajsa Varg, Paradiset (Sickla, Söder, City) och i Järna via Reko. Utöver det har vi samarbete med många Restauranger i Kalmar, Växjö och på Öland. Bredast sortiment hittar du naturligtvis hos oss på gården där du kan välja mellan alla våra grönsaker men även gårdens nötkött, ägg och mejeriprodukter. Under veckan finns vi på gården mellan 8:00-17:00, lunchrast mellan 12:30-13:30. Lördagar 10:00-14:00.